Nova Vida

 • Nova Vida

  Het info- en begeleidingscentrum Nova Vida informeert en begeleidt vrouwen en/of koppels in de verschillende levensfases gaande van de wieg tot de rijpere vrouw.

  Zowel het informeren als het begeleiden gebeurt door studenten vroedkunde onder begeleiding van hun (praktijk)lectoren met expertise in eerstelijnszorg, lactatiekunde, seksuologie, coaching en menopauze.

  Wij leveren graag een bijdrage aan de uitbouw van kwaliteitsvolle en toegankelijke zorg op maat binnen het verloskundige domein, in een multidisciplinaire setting, waarbij sociale en culturele diversiteit als een uitdaging worden gezien om mee te werken aan een niet-discriminerende samenleving en waarbij de student vroedkunde, onder deskundige begeleiding, zich kan ontwikkelen tot een competent beginnend beroepsbeoefenaar (vroedvrouw).

  Elke woensdagvoormiddag kan je tussen 10 en 12 uur bij ons op afspraak terecht op de derde verdieping (03.120) van campus Spoor Noord - Noorderplaats. Contacteer ons via nova.vida@ap.be om een afspraak te maken!

  Meer info kan je terugvinden op onze website www.novavida.be.

  novo-vida-logo

 • Nova Light

  De derdejaarsstudenten Vroedkunde van AP runnen Nova Light. Nova light is net als Nova Vida een info -en begeleidingscentrum voor jong en oud.

  Nova light is zeker niet alleen voor en door studenten, iedereen is welkom met bijvoorbeeld vragen rondom kinderwens, (ongewenste) zwangerschap, seksualiteit en menopauze. De studenten zitten iedere donderdag van 13 tot 15 uur voor u klaar op de eerste verdieping van de Lichttoren aan de Ellermanstraat 81 in Antwerpen. Anonimiteit staat bij Nova Light voorop. U kunt laagdrempelig en gratis op consultatie komen. Er is iedere donderdag een vrije inloop, wel zou het handig zijn mochten wij op voorhand weten wie er bij ons langskomt. U kunt ons via onze social media een seintje geven van uw komst.

  Mail Nova Vida
  Bezoek Nova Vida op Instagram
  Bezoek Nova Vida op Facebook